Depanare si Suport Tehnic IT

IT Sales Force ofera solutii IT complete pentru afacerea ta.

Fie ca iti doresti suport IT pentru activitatea zilnica sau iti doresti sa-ti eficentizezi munca ta si a echipei tale in lucrul cu sistemele informatice sau pur si simplu iti doresti sa fii mai aproape de clientii tai, noi avem solutii.

Solutiile cuprind dar nu sunt limitate la urmatoarele:

  • Suport IT on-site
  • Suport helpdesk
  • Suport printing si management-ul documentelor
  • Suport retele locale
  • Administrare servere
  • Achizitii de echipamente hardware si programe software
  • Audit IT
  • Dezvoltare si administrare website-uri companii

Va oferim servicii de depanare, instalare sau configurare a sistemelor informatice si a unei game largi de produse electronice. Pentru convenienta dumneavoastra, puteti opta sa ne deplasam noi la domiciliul sau biroul dumneavoastra, sau daca preferati, sa ne aduceti echipamentele cu probleme la sediu.

Instalare Sisteme Operare Windows / Linux / Server

Ne ocupam de instalari sau reinstalari ale sistemelor de operare pe computere personale si pe arhitecturi de tip server, acoperind o gama larga de sisteme, inclusiv Windows, Linux si Mac. Asiguram suport post-instalare (alte programe, periferice, configurari necesare.

Instalare Sisteme Operare Windows / Linux / Server

Instalarea si configurarea programelor destinate intreprinderilor, cu utilizatori si roluri multiple. Configurare arhitecturi de tip client-server. Efectuam si sesiuni de instruire a personalului pentru utilizarea programelor.

Instalare si Configurare Programe si Utilitare

Va putem ajuta cu tot ce inseamna instalarea si configurarea de programe si utilitare necesare in activitatea dumneavoastra de la domiciliu sau de la birou.

Inlocuire Componente PC sau Laptop

Oferim servicii de inlocuire sau instalare de componente precum: memorii RAM, placi de baza, placi video, procesoare, monitoare, hard discuri si altele.

Devirusare Profesionala si Protectie Antivirus

In cazurile in care infectia de tip virus nu a afectat in intregime sistemul, efectuam devirusari complete si oferim suport pentru activarea protectiei antivirus.

Configurare Baze de Date

Oferim servicii de inlocuire sau instalare de componente precum: memorii RAM, placi de baza, placi video, procesoare, monitoare, hard discuri si altele.

Instalare si Configurare Retele Locale

Proiectarea si implementarea diverselor retele de calculatoare. Insalare si configurare dispozitive de retea: routere, amplificatore de semnal, NAS-uri, etc. Implementarea diverselor reguli de siguranta retea si controlul accesului in retea.

Depanare Echipamente de Printare

Oferim servicii de depanare ale echipamentelor de printare laser si inkjet (inkjet in masura in care mai este posibila interventia). Comercializam si consumabilele tonere sau inkjet si elemente de papetarie.