Despre noi

IT Sales Force este o companie tanara din Romania ce activeaza in domeniul tehnologiei informatiei. Ne propunem sa fim un real sprijin pentru zona de activitate SOHO (Small Office/Home Office) adica pentru tot ce inseamna microintreprinderi si firme mici. Din dorinta noastra de a usura munca clientilor in activitatea ce o desfasoara, am decis sa-i ajutam cu tot ce inseama IT-ul de la biroul lor sau de acasa.

350+ clienti multumiti
1.759+ cafele cu clientii
2.000+ ore de consultanta IT
3.849+ laptopuri salvate

Ce spun clientii

Mihaela Grigore
Mihaela Grigore
CEO Kodak Express Crangasi

Ne-am ajutat cu intreg suportul IT al activitatii noastre. Prin consultanta acordata am implementat solutii ce au sporit eficacitatea fluxului nostru de lucru. Prompti, proactivi, lucreaza mereu in interesul clientului

Halil Ark
Halil Ark
CEO Turquoise Restaurant

Ne ajuta enorm cu reteaua locala aferenta caselor de tip POS vitala afacerii noastre. Furnizor de incredere, perseverent si dinamic

Dan Butnarescu
Dan Butnarescu
CEO 47 Web Design

Am avut placerea de a colabora cu echipa de la IT Sales force, in multe proiecte. Sunt seriosi si depun munca si efortul necesar pentru a evidentia calitatile unei companii IT.

Budur Mihai
Budur Mihai
CEO Strangers Stuff

Sunt foarte incantat de colaborarea cu IT Sales Force. Mi-au oferit consultanta si implementarea efectiva a solutiilor IT propuse! Foarte seriosi si cu multa experienta in domeniul IT! Recomand!

Bogdan Bunea
Bogdan Bunea
CEO Good PC

Am avut foarte multe proiecte impreuna. Prin consultanta acordata am implementat solutii IT prin care clientul este intodeauna multumit , iar performantele atinse sunt cele dorite!

Clienti & Parteneri